04 de febrer 2012

HA ARRIBAT LA NEU!

Al mati,  amb la neu que encara deixava trossets com a paperins suspesos en l´aire, el sol que volia ser part del paisatge, els meus ulls encara mig oberts, he volgut inmortalitzar l´estampa...

Aquí no és freqüent que nevi. Per a molta gent,  la imatge de la neu cubrint els arbres, el cotxes, els carrers de Mallorca, és un espectacle increïble i ho celebrem intensament.



És festa major!




De fet, només fa tres anys que la neu visita aquesta ciutat. Si no recordo malament, l´anterior va ser fa més de trenta anys, un dia en què em presentava a unes oposicions en un local sense calefacció i amb les mans davant d´una màquina d´ecriure i sense poder moure els dits...què innocents érem!. Tot i així no hem superat la nevada històrica de l´any 56, diuen els més grans que n´hi havia més d´un metre. Jo, com no hi era!...però si he vist fotos d´aquell dia.

Són les cinc de la tarda, núvols rosats, grisos i blancs juguen amb la lluna que treu el cap tímidament per saludar al tebi sol de capvespre.


1 comentari :

  1. és un paisatge maco...sempre i quan no deixi gaires problemes darrera. Ara toca escalfar-nos que aquí estem a més de quatre sota zero

    ResponElimina

Benvinguts al racó!