18 de juliol 2012

AL·LUCINANT !!


Imatge de la xarxa
Ahir donant una ullada al bloc de "Millorant-Inca" per esbrinar quines activitats podria gaudir en el pròxim cap de setmana, em va sorprendre trobar aquesta notícia.
Sorprendrem és poc, vaig al·lucinar en colors !!.  Partint de la base que no entenc de "necessitats urbanístiques", crec sincerament que remenar aquestes xifres amb la situació actual és de bojos. Us asseguro que la Gran Via Colon presenta un aspecte molt decent i que, com ja he dit, no tinc ni idea del cost, vaja de a quant va el metro de paviment ... però 51.000 euros és un absurd per rentar-li la cara i que d'aquí a un, dos o tres anys estiguem en les mateixes. Així funciona tot en aquest poble, perdó, en aquesta ciutat!

I rellegint la notícia vaig veure al responsable de tan majestuosa gesta. El nostre regidor d'urbanisme, Felip Jerez. Un somriure, barrejat amb un gest d'incredulitat, il·luminar la meva cara. En Felip, aquell nen maco, ros i espavilat, a qui li donava classes de repàs a l'estiu, fa més de 20 anys ... Qui ho havia de dir!! .

Us deixo amb la notícia, perquè a mi només se m'acut demanar ...  
- set operaris per fer-ho tot, una mica cars, oi?
   - d'on es trauran els 51.000 euros, eh Felip ??? ...
 Això si, sense molestar el ciutadà que estarà de vacances !!.

L'Ajuntament inverteix 51.000 euros
en la millora del paviment de la Gran Via


L'ajuntament d'Inca ha adjudicat les obres per millorar el paviment del carril d'accés de la Gran Via Colon fins a l'avinguda General Luque per un import de 51.000 euros.

Està previst que els treballs de millora i asfaltat del vial es duguin a terme durant el mes d'agost. «A l'agost, molts veïns es traslladen a la zona costanera i els operaris poden realitzar les tasques d'asfaltat sense molestar», segons va dir el tinent d'alcalde d'Inca i regidor d'urbanisme, Felip Jerez.

Encara que l'ajuntament fa anys que estudia la possibilitat de realitzar una obra integral a la Gran Via, «la situació actual no ens permet fer grans obres, tot i que hem apostat per fer un esforç i millorar la capa d'asfalt del vial d'entrada». El carril de sortida de la Gran Via va ser asfaltat fa uns quatre anys i es troba en bon estat.

Està previst que les obres de millora Gran Via tinguin una durada d'una setmana i l'empresa destinarà a set operaris. La superfície a asfaltar és de 3.842 metres quadrats.


UIltima hora: http://ultimahora.es/mallorca/noticia/noticias/part-forana/ajuntament-invierte-000-euros-mejora-del-pavimento-gran-via.html

16 comentaris :

  1. vergonyós...com tot el que fan, segurament necessitaven pujar aquest pressupost per tapar algun que altre forat...

    ResponElimina
    Respostes
    1. ...però el forat segur que no tindrà nom.

      Bona tarda!

      Elimina
  2. Ai el petit Felip, tan bonic que era! :-)) M'has fet riure amb això del nen hehehe...

    Mira, jo ja m'he enfadat prou aquests dies... ara m'ho vull prendre tot bé. Així que... pensem que aquests operaris tindran feina ;-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho era i ho és...molt maco el nin, per fora està clar!!

      Afortunada si ho aconsegueixes...cada dia ens despertem amb més misèria.

      Set operaris per 51.000 euros? Jo hi vull anar una setmana a treballar per 1% !!

      Bessets relaxats!

      Elimina
  3. 51.000 euros?
    Potser es molt per Inca...
    Aquí estem acostumats a que ens robin moltíssim més.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No oblidis que és una ciutat (poble) amb 29.966 habitants (més o menys).
      En aquests moments, amb tot el que plou i plourà, haurien de donar exemple i què fan? Ells segueixen malgastant i nosaltres pagant.

      Aferradeta.

      Elimina
  4. Són d'aquestes coses que s'entenen malament, només hi ha doblers per segons què. I, com diu, Joan Gasull, qualque mentida taparan...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doblers n´hi hauria si els Matas & company no ens haguessin estafat.
      Pocavergonyes tots!

      Uns bessets, nina.

      Elimina
  5. ja li has estibat les orelles al felipet?? Home, nen, que això és massa! Si mirem el costat positiu potser sí que ens hem d'alegrar pels operaris, però fer obres perquè sí... potser té raó el joan i aquí hi ha gat amagat.

    Per cert, què t'ha passat bonica?? He vist que estàs de baixa? Espero que no sigui res greu... Petons curatius ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fa temps que no el veig, abans de tenir el càrrec el veia més...però pots estar segura que si el trobo, li diré el que penso, encara que li entrarà per una orella i li surtirà per l´latra!!

      No estic de baixa, estic treballant, malferida però alimentant aquesta tropa de ganduls. És un luxe donar-se de baixa avui en dia. Tots els drets estem perdent...
      Però vaja, tot està al seu lloc, inflat i de colors, però bé.

      Gràcies nina!!

      Elimina
  6. és que no ho sabeu que ens sobren els diners?? I si després ens jutgen per corrupció i anem a la presó.... cap problema!!!! que ens deixen pagar la fiança i aquí no ha passat res!
    Són una colla de poca vergonyes i es pensen que nosaltres som imbècils o algo per l'estil....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això està a punt d´explotar i llavors si s´assabentaran de qui són els que ens hem de "joder".

      Uns bessets.

      Elimina
  7. Sempre m'ha indignat fer coses en va. Al meu poble en 5-6 anys vaig veure la plaça de l'estació de tres maneres diferents... i canviar i canviar places i carrers que ja estaven prou bé. Si m'indignava abans de la crisi... ara el doble... al·lucinant del tot.

    petonets, nina!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Han arribat a posar tuberies petites sabent que no serviran, perquè en dos o tres mesos s'hagi d'aixecar mig poble per canviar-les per les que si serveixen ... i com això, tota la resta.
      Indignats estem tots Carme i no només és una paraula!!

      Bessets, preciosa!

      Elimina
  8. Desconec com teniu aquesta Gran Via, però no és només a Inca que passen aquestes coses. Les concessions d'obres totalment inútils són pròpies de polítics corruptes, d'embutxacar-se part del diner públic a costa de pagar molts diners per una obra que no s'ho val, i rebre la propina de l'empresa que ha rebut la concessió. Se la saben molt llarga. Ja veus, aquelles classes de repàs que vas fer no van ser l'única cosa que va aprendre aquest nano. Com a antiga mestra seva, quan te'l trobis per la Gran Via no li pots fotre un calbot? O està mal vist o està mal vist perquè ara és regidor?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara què ho dius ... aquesta setmana són les festes d´Inca, imagino que sortirà a lluir tipet. Si el veig, li fotré una clotellada i li diré, això no és el que et vaig ensenyar!! ;)
      Per a mi, sempre serà en Felip!

      Una aferradeta!

      Elimina

Benvinguts al racó!