23 de novembre 2012

Per al·lusions ...

          Imatges de la xarxa

Com al·ludida en el cas típic 1385  d´en Pons, he de dir que només has desenvolupat una visió dels fets, la que tu veus. Per això vull deixar la meva opinió aquí. La moderació de comentaris no té només la finalitat de filtrar el que a tu no t'agrada que et diguin sobre el post que hagis pujat,  si haguessis passat pel meu bloc en totes les seves entrades trobaries alguns comentaris "graciosillos" que he torejat perfectament sense l'ajuda de cap blocaire.  Per tant, la moderació en aquest aspecte -que tu descrius brillantment-  no existeix en el meu bloc. De fet, he publicat tots els comentaris fins ara, inclòs un teu brossa.
T'has preguntat si pot existir una raó important perquè hi càpiga aquesta moderació?.
Doncs no una, dues, i les dues importants per a mi,  i això ja -sense especificar- hauria de ser suficient per a tu,  que et declares a favor del dret a la llibertat d'expressió.  Però com m'he despertat generosa ho explicaré

PRIMERA.- Basant-me en les teves pròpies paraules, cadascú és lliure de fer i desfer el que li doni la gana en el seu propi bloc. És a dir, aquesta seria la base importantíssima de la llibertat d'expressió i el meu dret de disposar-ho així.
  
SEGONA.- He patit una desagradable situació d'apropiació de dades d'algú que deia ser el meu amic. Tot això em va portar, en el seu moment, a episodis gens afortunats que em van fer patir molt. Aquest personatge em va assetjar durant molt de temps sense que jo em pogués defensar. No vaig poder fer-hi res i va sortir tan campant de tot aquest assumpte, amb el perill encara existent que pugui tornar a repetir-ho,  ja que encara aquesta informació robada.

I ara, segurament, et preguntaràs què conté aquesta informació que és tan greu perquè jo no vulgui que es faci  pública?  D´això contestaré que tinc la consciència molt tranquil·la, però no em dóna la gana que ningú utilitzi el meu nom  ni les meves coses personals -sense el meu vistiplau-  per treure profit de res, sigui econòmic o sentimental, i menys fent xantatge ... i fins aquí puc i vull llegir.

Amb aquest escrit només vull que tinguis una altra visió de les coses i -si no és així tant me fa- ets lliure de pensar el que vulguis i d'expressar-ho també.

Una aferrada o abraçada, com t´agradi més.

27 comentaris :

  1. Hola Lluna,

    Pel que tinc entès, el blog d'en Pons pretén fer un tipus d'humor desenfadat i una mica irreverent, una mica com aquests monologuistes que fa anys que corren per la tele. Jo no em prendria seriosament cap dels plantejaments que fa al seu bloc.

    D'altra banda lamento això que dius que et va passar amb aquest que creies que era el teu amic. És cert que internet està obrint portes al cyber-assetjament que poden tenir conseqüències molt tràgiques, com li va passar a una adolescent canadenca fa poques setmanes. Cal anar molt en compte amb la informació de caire privat que compartim a blocs i xarxes socials perquè no tothom té escrúpols i bones intencions.

    ResponElimina
  2. Eiii, Sergi!
    Aquest post no està fet en cap moment per posar en dubte les genialitats d´en Pons al seu bloc, simplement volia deixar clara la meva opinió sobre el tema, ja que ahir em va honrar amb la seva visita, trobant-se amb tots aquests entrebancs que explica avui i que, segurament, el va inspirar per fer-ho. De la mateixa manera que m´ha inspirat el seu a mi i al mateix temps ho faig públic per tots aquells que això els pugui destorbar per fer comentaris al meu bloc.

    He de dir també, que la informació sostreta pel individu en qüestió, no va ser a través de la xarxa sinó directament del meu ordinador.

    Bessets.

    ResponElimina
  3. Tot i que he de dir que comparteixo la sensació d'incomoditat que es té quan un comentari que acabes d'escriure "desapareix", no comparteixo gens la crítica, perquè sempre he pensat que els que modereu els comentaris teniu un motiu per a fer-ho. Que jo no el sàpiga, no vol dir que no hi sigui.

    Si m'interessa prou el blog o la persona que hi ha al darrere... comento igualment, si no m'interessa prou m'ho deixo córrer, igualment com amb les lletres de comprovació que jo odio molt més que la moderació.

    Sap greu, lluneta que t'hagi passat això. Una abraçada ben forta!

    ResponElimina
  4. Ei! Conclusió, la lluneta ens ho posa difícil, però aquí estem!!!!

    Alguna cosa ens deu donar a canvi, no? :)

    Un blog bonic i paraules ben trobades i sovint molt dolces.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Carme!
      Jo no poso una pistola al cap perquè em deixin comentaris, està molt clar, qui vol passar per aquest racó i deixar empremta ho fa, qui vol passar i no comentar, també ho fa. Com jo ho faig en els blocs que visito. Ningú està obligat a res, com tampoc jo hi estic.

      Bessets.

      Elimina
  5. Anònim23.11.12

    Què se n'ha fet del comentari crític que he fet a dos quarts de 7? trigarà molt a aparèixer? està madurant encara? xD

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajjaja....com a broma és total!
      Si amb aquest comentari pretens que es cregui algú que has deixat un comentari que no he autoritzat, vas llest. Ni tans sols és al correu brossa.
      Pot ser que ho hagis imaginat?? Play again!! :)

      Bessets, Pons!

      Elimina
  6. Personalment, no m'agrada la moderació, és una mica molest, encara que no tant com la paraula de verificació. Però entenc el que dius, no cal anar tan lluny per fer ús de la moderació, senzillament pots voler que algú que et coneix i comenta no digui per error coses que prefereixes que no es diguin. Si ja hi ha un tema d'evitar atacs personals, amb més raó.

    No crec que en Pons es dirigís a tu específicament. Tu ets lliure de gestionar el teu blog de la manera que vulguis, i ell de fer els posts que vulgui, amb la seva particular manera de dir les coses. Jo més d'un cop he estat a punt de fer un post en contra de les maleïdes paraules de verificació...

    ResponElimina
    Respostes
    1. A aquest bloc li queda un mes per complir un any. En aquest temps, 63 seguidors oficials (encara que sé que sou més) 18.498 visualitzacions de pàgina, 3.114 comentaris dels quals la meitat són les meves respostes a ells, de manera que es quedarien -més o menys- en 1.557
      Com pots veure, no tot el que entra al meu blog deixa comentari i tampoc crec que el motiu sigui per la moderació de comentaris, ni tan sols per la maleïda verificació.
      Tampoc m'agrada, ni una cosa ni l'altra, ni per al meu bloc ni per als blocs que visito. Al meu, els aplico per motius que ja he comentat una mica i als dels altres, imagino que tindran els seus i els respecte. Com respecte tots els motius que tenen per no comentar algun tipus de entrades.
      No m'agrada tirar per terra amb la meva crítica el treball d'una altra persona, puc dir que m'agradi més o menys, puc fer broma, puc no opinar, però el que no faré serà matxacar per només fer mal.

      Doncs no sembla que estiguis tan lluny, ehhh!!
      Aferradetes, Xexu.

      Elimina
  7. El que més m'agrada és la sinceritat que es respira enaquest apunt. Això és llibertat en estat pur, segueix així i t'has guanyat una aferradeta... :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs no sé altra manera de fer-ho i tampoc entenc que sigui tan difícil ser sincer/a. Que m´emporto més pals? també sóc conscient.
      Fixa't, avui no ha estat un pal, ha estat una aferradeta el premi a la sinceritat. ;)Gràcies, Joan.

      Bessets!

      Elimina
  8. Lluna, jo ja he dit a cal Pons que tampoc m'agraden la moderació ni la verificació de comentaris, però no per això deixaré de venir a casa teva! (ni ell tampoc, veig ;). Em sap greu que tinguessis aquesta mala experiència.
    Molts petons i bessets llunàtics!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És el que té en Pons, que em visita molt de tant en tant...no per la moderació ni per la verificació, ja em va dir que no li agrada el meu bloc, però és benvingut sempre que vulgui. Aquí, de moment no he vetat a ningú i -si un dia ho faig- el vetat o la vetada rebrà els motius pel que ho he fet.
      Gràcies Gemma per ser-hi!

      Aferradetes, moltes!

      Elimina
  9. Anònim24.11.12

    T'han clar ho he deixat en el meu post que anava dirigit exclusivament a tu? Doncs si, es cert! suposo que a hores d'ara es impossible negar-ho! es més que evident! El cert es que m'has enxapat bé... Nits d'insomni pensant exclusivament en el teu bloc moderador de comentaris...
    Ara en serio. Em sembla perfecte que no facis servir la moderació de comentaris per fer desaparèixer els comentaris "graciosillos" i jo com a persona crèdula e innocent que soc et crec perfectement...
    PRIMERA: Em sembla perfecte que en el teu bloc facis el que vulguis. Jo en el meu bloc també faig el que vull, i si em deixen fins hi tot faig el que vull en els comentaris dels altres blocs, imaginat si hi ha propietaris de blocs agosarats!!
    SEGONA: Quina putada noia. Tot i que aquest fet podria no ser influent si tinguèssis un bloc anònim. Però això ja es decisió teva.
    Per cert, gràcies per rescatar el meu correu que va anar a parar a la brossa, em sento molt honrat de que els meus humils comentaris es mereixin ser publicats en el teu bloc...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quin honor, el gran Pons tres cops al meu bloc en dos dies!!
      No crec que et tregui la son, ni jo ni ningú que no siguis tu mateix. De fet jo no he dit en cap moment que el teu post anès dirigit exclusivament a mi. He dit i, ho torno a repetir, que era curiós que després de la teva visita (rara, poc freqüent) sortís el teu post al · ludint a la moderació dels comentaris i que podria ser que això t'hagués inspirat. De fet el títol del meu post és "per al · lusions" perquè em vaig sentir al · ludida com a propietària d'un bloc amb comentaris moderats i verificació de paraules, no com a blocaire i menys com sa lluna. I si com a persona crédula e innocent -que dius que ets- t´ho vols creure perfecte i sinó també perfecte, jo dormiré molt tranquil.la.
      La manera que porti el meu bloc és decisió meva, com bé dius i, per tant, la moderació dels seus comentaris, també.
      Tranquil, el que el teu comentari sigui en aquest bloc no és un fet especial, hi són tots els comentaris de les persones que han volgut passar per aquí i deixar la seva opinió sobre el que veuen, dels que em sento molt agraïda.

      I ara en serio, gràcies per passar per aquí. Com diuen en els funerals, espero ens trobem en millors circumstàncies.

      Una aferrada!

      Elimina
  10. hola sa lluna dona jo crec que el Pons fa sempre broma , o sigui que tampoc cal prendre-ho seriosament ....jo crec i defenso que tothom ha de fer i poder fer el que vol...o sia que jo deixo comentaris, quan puc, tant a llocs on hi ha moderació com si no n'hi ha..i tant campante ....ah i per cert sa lluna ara actualment amb el codi penal a la mà el que dius que et van fer és un delicte que pot arribar a penes de presó ....vaja que el pots denunciar ! i que li caigui damunt el pes de la llei! aferradetes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No es pot anar de bona per la vida, però a mi m'han de tornar a pastar perquè canviï. Però això no vol dir que sigui ximple, cosa que sovint es confon.
      Jo crec i defenso l'educació i el bon gust, potser és perquè ja tinc uns anys i estic de tornada de moltes coses que es defensen onejant la bandera de la llibertat i no tenen res a veure amb ella. Thomom pot fer i dir el que sigui mentre no sigui un atac al mateix dret dels altres. Estem "massa" acostumats a que tot val i no és així. Es pot estar en desacord amb un pensament, però d'exposar-lo a fer burla, hi ha un abisme.

      Estàs segura que hi ha justicia en aquest país???

      Bessets, Elfree!

      Elimina
  11. Que bé que em caus nena!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Espero que estiguis amb els braços oberts, no m'agradaria caure i fer-me mal ;)

      Bessets, Enric!

      Elimina
  12. Bon cap de setmana.

    Aferradeta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Igualment Xavi, que siguis molt feliç!!

      Bessets!

      Elimina
  13. Caram LLuneta, he quedat estorada llegint el comentari crítica de les persones que feu moderació...A veure, de vegades és una mica empipador, perquè com que sóc una mica despiste, no recordo si he posat el comentari o no...Però qui defensa la seva llibertat d'expressió per criticar, com pot ser tan intolerant amb la llibertat dels altres??? Cadascú a casa seva fa i desfa com millor li plau... Algú ha parlat d'humor desenfadat, jo penso que més aviat és una mica de mala llet( i això que sóc molt fina jo), perquè es poden dir les mateixes coses però sempre amb respecte...
    En canvi a mi em molesta més això de les lletres i números per demostrar que no ets un robot, perquè no sé quina és la seva funció i et fa entretenir molt, algú m'ho pot explicar???
    Tranquil·la noia, tu a la teva, faltaria més...
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sempre es pot dir tot amb respecte, així és.
      Pel que jo sé, la verificació de paraules es fa perquè no hi hagi correu brossa, coses d´aquesta casa que tampoc m´agrada!

      Gràcies Roser...uns bessets!!

      Elimina
  14. Ah, bueno, entonces no era para protegerte de mi... Uf, si es asi, respiro aliviado.

    Ya en serio, no entiendo que alguien se queje de que tu, en tu casa, tengas tus normas. No lo entiendo.

    Otro abrazo fuerte, Luna... Veo que o escribes tu mucho, o leo yo poco... Me veo perdido...

    Je,je,je...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ya me gustaría a mí perderme en los paisajes que nos regalas, mientras tú inmortalizas esos instantes, yo intento escribir algo con sentido (aunque casi nunca lo consigo).

      Aferradeta forta, amic!

      Elimina
  15. Crec que ja heu resolt les petites diferències amb en Pons... Només afegiré que cadascú a casa seva fa el que vol i si tu o un altre vol moderar, doncs endavant. No som ningú per posar-se a casa d'un altre. Jo tinc els comentaris públics però recordo un cop un comentari d'una persona que va fer mofa sobre un post que no era gens de conya (no se'l va llegir tot i es va quedar amb el títol i les 4 primeres ratlles). Com que quedava clar que no s'havia llegit el post no vaig voler fer-me mala sang i el vaig esborrar i punt.

    Repeteixo. Llibertat absoluta en aquest tema. Em sembla fantàstic que vulguis moderar (i més després del que has explicat). Jo no ho faig, però qui sap si potser algun dia ho faré? I el dia que ho faci ho faré amb plena llibertat.

    Besada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest és el sentit d´aquest post, que la llibertat de fer és per tots la mateixa però amb tot el respecte del món.

      Bessets, nin!

      Elimina

Benvinguts al racó!