25 de desembre 2013

InVeNtaRi ♪♥♫

sa lluna quan va rebre aquest  BLOG  
(foto feta pel Follet)
Pensareu que no és el moment per fer inventari i us semblarà que podria ser un balanç , però no és així .
Per a aquest blog és just avui que comença un nou any i el que vull és fer inventari d'aquests 2 anys , perquè el que és realment important per començar és saber amb què comences .

En aquest humil racó s'han anat fent AMICS.  Sí, tots els que podeu veure a mà dreta, els incondicionals, i tots els que en algun instant s'han interessat pel que podia explicar.  Guardo piles de capsetes de colors on diposito totes les abraçades, els petons, els suports, les mostres d'afecte, les reflexions, tots els sentiments que m'heu transmès en els vostres comentaris . Aquestes capsetes van molt bé per quan la baixada arriba, per això les guardo amb molta cura,  per tenir-les a mà en el moment que més ho necessiti .

Si encara no sabeu qui sóc, com sóc,  podeu trobar-me aquí:
sóc aquesta
aquesta també
fins i tot aquesta ...
i moltes més
Entre totes fan el que sóc i tot el que em fa bategar.

Quan la Sargantana i el Follet van idear aquest regal potser no podien saber tot el que arribaria a significar per a mi , potser no entenguin encara que ha estat un dels millors regals de la meva vida . Per això ,  vos vull dir que sempre vos estaré agraïda .  Gràcies!

49 comentaris :

  1. I que en puguem gaudir molts anys més. Sempre aportes un punt de seny i molta dolçor. Bones festes!
    Aferradetes.
    PD: sense voler he esborrat un missatge teu al meu bloc. Agraeixo la teva visita.

    ResponElimina
  2. Per molts anys, sa LLUNA! amb majúscules perquè ets molt i molt gran. T'ho he dit moltes vegades però el teu raconet té un atractiu i un caliu especial que ve de gust visitar en els bons i mals moments. Ets especial i el teu blog també. No sabia que havia estat un regal, que bonic... Per mi el blog és una de les millors coses que he fet a la vida. Fa dos anys que el tinc però m'ha acompanyat moltíssim en una de les etapes més difícils que m'han canviat la vida i li tinc molt d'afecte. Com a tots vosaltres que hi sou des d'aquell dia. Per això comparteixo la teva felicitat en un dia com avui. Més petonets per a la capsa :))

    ResponElimina
  3. És un regal molt original, i no és només un programet amb el que distreure't. Et van donar l'oportunitat d'expressar-te, de la manera que més convingui en cada moment. L'oportunitat de conèixer gent que d'altra manera haurien seguit sent complets desconeguts per tu. I l'oportunitat de participar, jugar, i establir una xarxa de la qual abans eres totalment aliena. I la de sorpreses que encara et guarda el blog, normal que ho vulguis agrair. Moltes felicitats, i a continuar com fins ara, mentre el cos aguanti.

    ResponElimina
  4. Tota l'amistat que tens al teu voltant és fruit de la teva gran persona que ets......continua així, perque d'alguna manera tots et necessitem tal com ets. Molt bones festes

    ResponElimina
  5. Tu acceptares el regal i posares tot el teu cor a dins. El mèrit és compartit. Feliç aniversari virtual!

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats per aquests 2 anyets de blog!!!! Espero que en siguin molts més! :)) L'afecte és el que sovint ens fa tirar endavant.... i ja saps que per part meva, mai te'n faltarà! Un besito enormeeee!!!!

    ResponElimina
  7. Dos anys com dos sols, (millor, com dues llunes) felicitats noieta...Et van fer un regal, però tu l'has omplert de sentiments fins a vessar, i sempre has estat pendent del què podia fer feliços als altres, sovint amb paraules tendres i actitud de bona amiga...Espero que els meus petonets tinguin cabuda en les teves entranyables capsetes!
    Que siguis feliç, Lluneta.

    ResponElimina
  8. Felicitats per aquests dos anys!!, pel que expliques ben segur en vindran més i la xarxa d'amics i seguirs creixerà, és el fruït de les coses fetes des del cor.

    Petó!

    ResponElimina
  9. Gràcies a tu per deixar-nos compartir els teus sentiments, les teves emocions i que l'any venidor sigui ple de felicitat e il·lusions.
    Aferradetes

    ResponElimina
  10. Quin aniversari més bonic, sa lluna. Moltes vegades el teu blog ens regala el somriure que necessitem. Una abraçada

    ResponElimina
  11. Dues mil aferradetes.

    ResponElimina
  12. Moltes felicitats, i mai deixis de ser com ets, ens agrades així!!
    Una forta abraçada

    ResponElimina
  13. Gràcies a tu per compartir tot això amb nosaltres i que puguem fer-ho per molts anys més. Molt Bones Festes!!

    ResponElimina
  14. Moltes Felicitats pels teus dos anys, i tingues present que sempre ets tu qui ens regales els teus sentiments.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  15. Moltíssimes felicitats, Sa Lluna!
    Tot i que darrerament estic una mica desconnectat, no volia deixar passar l'oportunitat de deixar també el meu missatge de felicitació i d'agraiment per tots aquests moments compartits. Sembla mentida com els blogs, aquests petits bocinets virtuals de nosaltres mateixos, poden fer que connectem amb gent fantàsica que mai hauriem imaginat i canviant-nos la vida gairebé sense voler. Sense cap dubte, tu ets una d'aquetes persones fantàstiques i nosaltres molt afortunats de poder compartir tants bons moments amb tu. Per molts anys que ho puguem seguir gaudint.
    Un petó molt gran!

    ResponElimina
  16. per molts anys més! aferradetes a totes les versions de tu mateixa !
    enhorabona dos anys ben aprofitats!!!!!

    ResponElimina
  17. Anònim26.12.13

    2 anys ja? recordo quan el meu bloc va fer dos anys que.... De fet no, no ho recordo, ja fa molt de temps d'això xD

    ResponElimina
  18. Espero llegirt-te sempre.

    :)

    Petons.

    ResponElimina
  19. Dos añitos, pero si eres una cría... Yo, vejestorio, debo llevar cinco, o seis, o siete... Quien sabe... Perdi la cuenta

    Un abrazo fuerte, amiga

    ResponElimina
  20. Primer felicitar-te per aquest dos anys. Després dir-te que per a mi ha estat una grata sorpresa conèixer a través del blog i que espero seguir gaudint de la teva amistat molts més anys. Felicitats Lluna!
    Una abraçada

    ResponElimina
  21. A tu et van fer un regal que has sabut aprofitar molt bé. Ara és un regal per tots nosaltres cada publicació que fas en el teu racó entranyable. Moltes felicitats i una aferradeta forta, forta.

    ResponElimina
  22. Moltes felicitats per aquests dos anys, repartint lletres i paraules plenes de sensacions, reflexions i rialles .... un regal que tu, has fet créixer sobradament i t'honora !!
    MOLTES FELICITATS, SA LLUNA !!!!!

    ResponElimina
  23. També va ser un regal per a nosaltres, que t'hem pogut conéixer!!

    Enhorabona per aquests dos anys!!!

    Un petonet ben gran!

    ResponElimina
  24. Moltíssimes gràcies a tots per les vostres paraules!!
    Sabeu que sense vosaltres res tindria sentit.

    AFERRADETES i BESSETS de tot cor!!

    ResponElimina
  25. Moltes felicitats per aquests dos anys i que en siguin molts més, lluneta... nosaltres, estem molt contents d'acompanyar-te... d'acompanyar-nos en aquests camins de la xarxa. I disposats a seguir i seguir al teu costat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens fem companyia, ens expliquem mil coses, aprenem els uns dels altres i ens regalem afecte.

      Moltes gràcies a tu, Carme, per ser-hi sempre!!
      Aferradetes!! ♥

      Elimina

Benvinguts al racó!