31 de gener 2015

La majoria dels que passeu per aquí ja sabeu que aquest mes de gener s'està fent una gran trobada blocaire, proposta per na Carme a Roda el món i torna al bloc.  Pels que no, si voleu fer una ullada trobareu moltíssimes aportacions de blocaires que s'han unit a aquesta festassa. Hi trobareu gent molt maca que volen compartir les seves vivències en aquest món, anomenat virtual però que té molt de real.
Vos animeu a conèixer-nos a tots??

Aquí vos deixo les meves aportacions, he tret els comentaris perquè m'agradaria que vos apropéssiu al blog i comentéssiu allà si vos ve de gust.

2015
Tots portem un/a nin/a dins (o això diuen) i hem recollit els pupitres, deixant les tasques per després de festes, disposant-nos a gaudir d'aquests dies amb la família i amics. Estem molt contents perquè per fi ha arribat el 2015 i, amb ell, una gran trobada blocaire. 
Quan vaig començar per aquests indrets em semblava la data molt llunyana i no podia dir amb certesa que estaria amb tots vosaltres, però sí, hi he arribat!!
Ha estat un procés molt enriquidor, recordo les pors en els primers posts, el no saber com fer les coses, com seguir altres blogs, com pujar fotos, com fer comentaris ... i tantes més; amb la vostra ajuda ha anat creixent el blog, d'entrades, de noves amistats i la possibilitat d'apropar-nos una miqueta més.
Aquest sentiment de proximitat que compartim tots els que hem format aquesta gran família, un família que va creixent cada dia més, només pot dur-nos al desig (també compartit) d'un futur més clar, més solidari, més empàtic, més enriquidor per a tothom.

Uep!! i ara, nins i nines, vaig a jugar una estoneta amb els blogs dels "compis" que aviat s'acabaran les vacances!! 
    Sigueu bons!! 

Estimats Mags ... 

Necessito una nova pissarra que 
quan acabi gener tindré més amiguetes i més amiguets 
i ja la tinc ben plena!!!
~■~⋰⋱⋯⋰⋱⋯~■~⋰⋱⋯⋰⋱⋯~■~⋰⋱⋯⋰⋱⋯~■~⋰⋱⋯⋰⋱⋯~■~

Foto de na Francesca

Ara que estem a punt de posar fi a aquesta trobada tan esperada, que estem contents amb tot el que hem compartit i que hem pogut conèixer a altres blocaires desconeguts fins ara,  vos vull parlar de les altres trobades,  les trobades cara a cara. 

Abans que finalitzés el 2014 vaig tenir l'oportunitat de fer reals dues mini-trobades:
- La primera, la retrobada amb l'Àngels Sargantana, després de dos llargs anys de moments molt delicats. Feia temps que ho desitjava però no arribava l'instant adient. Vam compartir paraules, records, silencis, aferradetes, nous somnis... va ser molt desitjada, intensa i especialment emotiva.
- La segona amb dos amics blocaires, na Francesca i l'AlfonsNa Francesca fou tan amable que va fer de "guia-taxi", podent gaudir dels nostres magnífics paisatges mallorquins. Un d'ells és el que surt en aquesta foto que vos deixo, en què ens trobem tots tres, feta per na Francesca... ella va tenir millor ull i va immortalitzar als paparazzis   ‾‿⁀

No tinc moltes experiències de trobades, però sí que vos puc dir que m'agradaria participar en una en què ens puguem reunir tots, o gairebé tots, tot i que sé que és un desig una mica complicat. Segur que -si posem una mica d'il·lusió i voluntat- ens en sortirem!!
AFERRADETES  i  SALUT!!
Foto pròpia
~■~⋰⋱⋯⋰⋱⋯~■~⋰⋱⋯⋰⋱⋯~■~⋰⋱⋯⋰⋱⋯~■~⋰⋱⋯⋰⋱⋯~■~