04 de juliol 2017

ESPERA


El amor no tiene causa. Temo haber dado demasiadas razones. La verdad es que sólo lo espero. Quiero verlo una vez más. Nada más que eso. Esperar. ¡Ah!  ¿No son  la alegría,     la furia y la tristeza sentimientos que ocupan tan sólo una insignificante fracción de nuestra vida y vivimos todo el enorme resto esperando? Espero con desesperante ansiedad  el ruido de la felicidad que llega caminando por el pasillo, pero sólo tengo el vacío. (...) 
Todos pasan el día esperando inútilmente algo.
~Osamu Dazai

13 comentaris :

  1. És ben cert , tots ens passem la vida esperant alguna cosa, que a vegades aconseguim i d'altres no...Per això diuen que l'esperança és l'últim que es perd!
    Petonets dolcets, Lluneta.

    ResponElimina
  2. És molt bella i trista la manera de dir-ho... i és ben cert. Esperem inútilment massa coses.

    Una abraçada, bonica!

    ResponElimina
  3. Com deia en John Lennon: "la vida és allò que passa mentre fas plans per la vida."

    ResponElimina
  4. Reflexions que acostumen a fer-se quan ja s'ha recorregut un bon tram del camí i potser no ens ha dut allà on havíem desitjat... Cal una bona dosi de saviesa per aprendre a gaudir de l'ara i el aquí sense desitjar utopies...
    Una abraçada, Lluneta!

    ResponElimina
  5. Em sembla una gran imatge.
    Una abraçada i Carpe Diem

    ResponElimina
  6. Tota la vida esperant que passi alguna cosa i l'únic que passa és la vida, diuen.

    ResponElimina
  7. No cal esperar la felicitat. Això és un absolut que no crec que existesca. Només podem gaudir els petits moments feliços.

    ResponElimina
  8. Cuando se espera, se desespera, como se suele decir. Cuando no se espera nada, entonces sucede. Es como la ley de Murphy, jeje.

    Una foto que lo dice todo.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  9. Millor no esperar res i acceptar la realitat.
    Paraula de Toro.

    ResponElimina
  10. Tot i que no s'ha de perdre l'esperança, el qui espera, desespera. Jo t'entenc! Però cal anar fent el camí i que l'espera no ens aturi, perquè la vida si que no espera.

    ResponElimina
  11. Olá a imagem é bela, estão em sintonia com o bom texto, a vida é feita de esperança, os sentimento são esperança, os sonhos são esperança, tudo é esperança para ser concretizado.
    Bom dia e feliz fim de semana,
    AG

    ResponElimina
  12. Esperem quelcom i ens oblidem de viure el que ja tenim. Trist... i preocupant.

    ResponElimina
  13. O potser durant l'espera et passen coses interessants... El pitjor és sentir-se sol en aquesta espera, i crec que és el que els passa a moltes persones majors...

    ResponElimina

Benvinguts al racó!