29 de desembre 2022

DES DEL 2011 . . .

Benvinguts a tots.

Avui aprofitaré que sa lluna no és per aquí, per xerrar una mica amb vosaltres. Com gairebé tots sabeu, vaig ser el regal d'una parella que feia molt bones miques amb ella, la Sargantana i el Follet. Aquella Nit Bona em van deixar aquí i des de llavors ençà he acompanyat a la meva mestressa nit i dia.

He de dir que ens ha anat molt bé junts, fins i tot he aconseguit que canviés el meu aspecte, després de tant de temps.😅 Cap dels dos havíem imaginat fer tantes amistats. Ens hi hem deixat l'ànima... bé, ella més que jo. Per motius molt diferents (i que millor no recordar), vaig estar aturat gairebé dos llaaaargs anys i em va sorprendre molt quan vaig tornar que molta gent ja no hi era. Em sabé molt de greu, però també vaig entendre que tots tenim el dret de seguir per altres vents o de deixar-ho per motius diferents. Companys que se'n van i... uns altres de nous arriben.

Després de 11 anys des de que vaig guaitar per primer cop, han passat moltes coses bones i altres menys bones. Sa lluna (que en realitat es diu Paula,🤫) ha passat per totes les situacions inimaginables, de l'alegria infinita a la tristesa més profunda, de la serenitat a l'angoixa, de l'acompanyament a la solitud, de la confiança a la por... Tot, absolutament tot, ho ha deixat escrit aquí, en les meves pàgines...

Però avui xerraré una mica de mi, aquest post fa el 635, moltes paraules escritas, moltes fotos fetes i moltes cançons han passat per aquí; sempre amb el desig que hagin arribat al cor dels 162 seguidors que han vingut en el temps. També vull agrair-vos les 241.850 visites rebudes des de que vaig néixer i tot l'afecte mostrat en els vostres comentaris.💕

Abans de que arribi sa lluna, vos vull desitjar que acabeu molt bé l'any, per començar el nou amb més forces i espero poder seguir amb vosaltres fins a l'infinit i més enllà. Salut!!

52 comentaris :

  1. Només puc dir que sempre m'hi he sentit molt ben acollit en aquest lloc i que espero poder continuar compartint aquest espai durant molt de temps més.

    Onze anys donen per molt, efectivament. Les coses bones, no tan bones i dolentes van conformant la vida de tots i cadascun de nosaltres, això és llei de vida. Com també ho és que el món dels blogs hagi perdut gran part de l'animació de fa una dècada. Així i tot, els que quedem per aquí encara anem fent bullir l'olla i que duri.

    Molt Bon Any Nou!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, en quedem molt pocs dels que hi havia quan vaig començar, però per a mi és l'únic lloc on em sento bé i espero que duri molt de temps amb la vostra companyia.
      Moltes gràcies per compartir!.

      Aferradetes i bon any, Mac.

      Elimina
  2. Salut i Bon Any Nou!!!
    Ens continuem llegint.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De tot cor, espero que sigui per molt de temps.
      Ens llegim, Alfred.

      Aferradetes i bon any!.

      Elimina
  3. M'ha agradat llegir el pensament del Sr. Blog , del Raconet de salluna ! Tenia la sospita de que salluna no "actuava" sola , hehehe i avui hem conegut al seu amic/acompanyant/còmplice i que ens ha confirmat el que dia a dia , li balla pel cap a la Paula i que té a bé compartir amb totes i tots nosaltres , forjant tot d'una una estimable amistat a lo llarg d'aquest anys.
    Desitjant que perduri molts anys més , us felicito Sr. Blog i Amiga Paula, per aquesta diada de celebració dels onze anys....Per Molts Anys i tingueu un bon Any Nou !!
    Aferradetes ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja veus, no se'l pot deixar sol.😉
      Resistirem, compartint moments valuosos per a nosaltres, només així podem sentir aquesta mena de fils que ens uneixen amb tots.
      Moltes gràcies!.

      Aferradetes i bon any, Artur.

      Elimina
  4. Aquest raconet de sa lluna, ha estat un lloc indispensable de visitar per la gent que estimem els blogs. Ple de sensibilitat i de sentiments sincers i intensos. I tant que ens heu arribat al cor. És un lloc per emmirallar-s'hi, per trobar-se un mateix a través de l'autenticitat de la seva autora.

    Moltes gràcies a tots dos, per ser-hi. Em va fer molt feliç que després de l'absència poguéssiu tornar i així reprendre el nostre intercanvi de paraules, imatges i emocions.

    Molt bon any al Racó i a la Paula.
    Que tingueu un feliç 2023!
    Ens hi trobarem!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De vegades em diuen que sóc massa clara i que no és bo xerrar dels meus sentiments, però la veritat és que no en sé d'altra manera.

      Gràcies a tu, Carme!, per ser com ets i també per confiar amb mi des del principi. Sense vosaltres, aquest blog, no tendría cap sentit.

      Aferradetes i molt feliç any nou, preciosa.

      Elimina
  5. En tantos años siempre pasan muchas cosas y de todos los colores...
    Lo que te puedo decir es que desde que te visito siempre he encontrado cosas muy interesantes y que por lo general tocan la "fibra sensible".
    Espero que siga por mucho tiempo pudiendo visitarte y te deseo un Año Nuevo repleto de salud, felicidad e inspiración.
    Un abrazo Paula

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ya sabes que me gusta muchísimo la fotografía, aunque no se me dé muy bien. Por eso, en mi blog, no podían faltar los blogs de fotógrafos que me maravillan con sus "clics". Entre ellos, tú.
      Seguiremos compartiendo buenos momentos, seguro.😉

      Aferradetes i feliç any nou, Fernando.

      Elimina
  6. Aquest és un racó molt càlid.
    El preferit de la lluna.
    I de molts de nosaltres.
    Aquí sempre fa bo... i un se sent com a casa.

    Gràcies per compartir paraules i sentiments.

    Fins a l'infinit i més enllà.

    Bon any.

    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El que et sentis com a casa, és el millor que em podeu dir. No pretenc més i tampoc hi ha res que em faci més feliç. Moltes gràcies!.
      Seguirem compartint, fins a l'infinit i més enllà.😉

      Petonets i molt bon any, Xavi.

      Elimina
  7. Sempre m'he trobat molt a gust en aquest lloc. Jo vaig començar el 2010 i des d'aleshores he fet també molts amics (alguns dels quals he tingut el plaer de poder conèixer en persona) i tot que un blog porta feina i molts s'han perdut pel camí, tinc la sort de poder mantenir el seu contacte en altres xarxes.
    Moltes gràcies per tot i que tinguis un molt bon any 2023.
    Aferradetes Paula

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com saps, jo no tinc més xarxes que aquesta. No les vull, però tampoc puc dir si serà per a sempre. És allò que diuen que mai diguis "De esta agua no beberé", de moment NO.
      Pel que fa a les trobades amb amics blocaires, també he tingut la sort de fer-ne tres; dues a Barcelona molt multitudinàries i una aquí més reduïda. I totes amb molta il·lusió.😉
      Gràcies a tu, Josep!.

      Aferradetes i bon any!.

      Elimina
  8. A wonderful mood portrayed here in the frame

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan celebrem alguna cosa, l'estat d'ànim puja com l'escuma.😉
      Moltes gràcies!.

      Aferradetes i bon any, roentare.

      Elimina
  9. Cuando tienes tantas visitas, por algo será. Por lo que a mí respecta, te puedo decir que me gusta tu blog y las publicaciones que has hecho en él.
    Espero que sigamos en contacto en el 2023 y que disfrutes mucho de la vida.
    Besos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es un blog pequeñito, podría decir que muy familiar. Y la mayor satisfacción que me da, es que me digáis que os gusta. ¡Muchas gracias!.
      Seguiremos compartiendo.😉

      Aferradetes i bon any, Antonia.

      Elimina
  10. Així que tenies un còmplice en el teu raconet qure t'ajudava perquè arribés fins a tots nosaltres, la teva sensibilitat...Ho ha fet molt bé el senyor blog.
    Espero que podem anar trobant força anys més , intercanviant posts. Com a mínim12 anys més. Petonets, bonica.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que ho fa molt bé, però tampoc el puc deixar sol.😉
      Això espero jo també, tenir salut i força per compartir moltes coses més.

      Aferradetes i bon any, nina.

      Elimina
  11. Un lugar al que llegué hace poco pero en el que me encuentro como en mi propia casa. Gracias y feliz 2023

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es un placer compartir con los veteranos y con los nuevos, todos sois bienvenidos a este rincón. Compartir nos hace mejores.😉
      ¡Muchas gracias a ti!.

      Aferradetes i bon any, Luis.

      Elimina
  12. Por mi parte soy bastante nuevo por estos lares, pero me encanta venir, se respira muy bien en este lugar y cuando se está agusto en un espacio siempre gusta volver.

    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. A ti te encanta venir y a mi me gusta mucho visitarte, el placer es mutuo.
      ¡Muchísimas gracias!.😉

      Besos y feliz año, Toni.

      Elimina
  13. ¡Paula!
    Es tu blog muy agradable, interesante, acogedor y que me fascina visitar. Le deseo muy larga permanencia en la blogosfera y a ti muy larga vida. Feliz Año Nuevo.
    Abrazos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esperemos que la permanencia sea larga para todos y, sobre todo, que el Sr. Blogger nos deje.😉
      ¡Muchas gracias!.

      Aferradetes i bon any, Sara.

      Elimina
  14. Boniques paraules per cloure l'any i en l'estil acostumat.
    Bon final d'any i cap d'any.

    podi-.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per les teves!.😉

      Aferradetes i bon any, Carles.

      Elimina
  15. Està molt bé que tinguis ganes de seguir actiu després d'11 anys, i sobretot tenint en compte aquesta aturada de dos anys. No tothom es recupera així d'una aturada tan llarga, de fet, molta gent ho ha intentat i poca ho ha aconseguit. Però tu estàs en plena forma, i que duri! Records a la mestressa, quan torni per aquí.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De fet no era per jo mateixa l'aturada. Vull dir que les ganes hi eren, però em va resultar impossible del tot. Em va saber molt de greu veure que ja quedava poca colla de la que vam formar, molts poquets, però també vaig entendre que hi ha altres xarxes per on volar, tot i que a mi no m'agradin gens ni mica.
      Com pots veure, he tornat... no el puc deixar sol.😉

      Aferradetes i bon any, Sergi.

      Elimina
  16. És un plaer passar pel teu blog, mirar les teves fotografies i llegir les teves paraules, plenes de sentiments i sensibilitat. Que per molt de temps puguem llegir les nostres publicacions i intercanviar comentaris.
    Un goig haver-vos conegut i gràcies a tu també per visitar els meus camins i participar-hi.

    Molt Bon Any i que la inspiració ens continuï acompanyant.
    Aferradetes, Paula.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Compartir és una de les paraules més boniques que hi ha i això és el que fem. Per a mi, tot un plaer haver trobat el teu blog i jugar amb les teves propostes.
      Moltes gràcies!.😉

      Aferradetes i bon any, nina.

      Elimina
  17. Quan la vegis, fes-me el favor de felicitar a Paula molt efusivament de la meva part!! A través de tu ha compartit amb tots nosaltres confessions molt personals i íntimes, la qual cosa requereix molt coratge i determinació per la seva part. A més, haver-te mantingut actiu durant 11 anys i haver publicat tants comentaris, poemes, petites narracions, fotografies i recomanacions musicals és una prova evident de la seva gran dedicació i creativitat. Espero que continuï gaudint del seu treball i continuï compartint a través de tu el seu talent amb tots nosaltres. Moltes gràcies a tots dos!! Molt feliç any, Paula!!😉👏🤗😘🌠✨

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja sóc aquí, no se'l pot deixar sol, xerra per les butxaques.😉
      No creguis que hi dediqui molt de temps, potser és que em ret molt. Però sí que és cert que explico tots els meus sentiments tal qual són, no ho sé fer d'altra manera. I veig que vosaltres em rebeu bé i això em fa molt contenta. Compartir, sempre és la clau. Moltes gràcies!.

      Aferradetes i molt bon any, Alfons.😘🤗

      Elimina
  18. Seguiran pasando cosas buenas y menos buenas porque eso es la vida. A seguir más años que se te da muy bien contar y nos gusta leer los pensamientos de tu blog. Nunca imaginamos al crearlo que nos visitaran. Tambien llevo 11 años. Gracias por compartir
    Buen 2023 Paula, Que te llegue lleno de cosas buenas. Feliz Año Nuevo.
    Un abrazo 🤗 〰〰💕

    ResponElimina
    Respostes
    1. Espero no ser la única, sería muy triste ¿no?. Aunque preferiria que no hubiera malos momentos para nadie, pero creo que no va a poder ser...
      Al principio, cuando llegué aquí, andaba un poco perdida. Al poco, encontré un grupo de personas que se han convertido en buenos compañeros de viaje... y aquí seguimos...
      ¡Felicidades por tus once años y por compartir!.

      Aferradetes i bon any, Laura. 💞

      Elimina
  19. Congratulations, Paula. Thus, in 2033 we shall have to celebrate 22 years. ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. 22 anys?, nosaltres noooo!, el blog si és que hi arriba.🤭
      Moltes gràcies!.

      Aferradetes i bon any, Sean.

      Elimina
  20. Recibe, amiga, mis mejores deseos para el Nuevo Año 2023.

    Yo llevo en este mundo del blog un montón de años. No sabria decirte, unos quince mas o menos. Y lo cierto es que todos los buenos amig@s de los primeros momentos han ido desapareciendo... Es ley de vida, supongo...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siempre hay razones para desaparecer, pero hay algunas que no entiendo aunque las respeto; por lo mismo que espero respeten las mías, por seguir aquí.
      ¡Muchas gracias!.😉

      Aferradetes i bon any, amic.

      Elimina
  21. Passando a fim de ver, ler, elogiar, agradecer, e deixar votos de um:
    .
    Feliz Ano Novo para si e família

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Ricardo!.😉

      Aferradetes i bon any, per a tu i els teus.

      Elimina
  22. Felicitats per tota la feina feta al llarg d'aquests, pots estar orgullosa, i un desig de cinc lletres pel 2023: SALUT!!!!
    Aferradetes, Paula!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Joan.😉
      Salut i pau per a tots!

      Aferradetes i molt bon any.

      Elimina
  23. Molt de gust de parlar amb, blog de sa Lluna.
    Quan la Paula s'assegui davant de l'ordinador, fes-li saber que a l'altre costat d'aquest mar tan estimat, hi té molts amics, entre els quals, m'hi compto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com ja he tornat, et dic que també pots comptar amb mi, malgrat la distància. Amb tu i uns quants més vaig tenir la sort de compartir moments molt agradables i no perdo l'esperança de fer-ho de nou.

      Aferradetes, Xavier.

      Elimina
  24. Enhorabona per aquest raconet de sa lluna. Prest serà plena de màgia, d'amor i de il·lusió, la seva energia i les sinergies et donaran força per seguir navegant per aquesta mar blava, per l'espai estel·lar i alimentar aquesta terra poética.
    una gran abraçada .

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies per les teves paraules!.
      És un raconet petitó, com a mi m'agraden, molt familiar.

      Aferradetes, Pep.

      Elimina
  25. Al gener de 2013 em vas dir: "A mesura que passa el temps, els records tornen, pintats amb els colors més dolços perquè ens acaronin...Com m'agrada que siguis aquí!"
    I encara que ja no escric ni dic gairebé res, sóc aquí.
    Us llegeixo en silenci perquè no em puc allunyar d'aquest món d'emocions, bellesa i sentiments.
    Avui més que mai recordo les teves paraules i agraeixo que siguis aquí...com sempre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sé que hi ets i això ja em val.😉
      M'agradaria gaudir més de les teves paraules al teu blog, però cadascú ho fa així com vol i ho sent... i ho respecto.
      Em fa molt contenta que hagis recordat les meves paraules deu anys després.

      Aferradetes, poeta.

      Elimina
  26. I que duri, un blog tan maco!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I que tu ho vegis!.

      Moltes gràcies.
      Aferradetes, Helena.

      Elimina

Benvinguts al racó!